Акценти
Начало / Общество / Търсят доставчик на закуски за началния курс на СОУ „Стоян Заимов”

Търсят доставчик на закуски за началния курс на СОУ „Стоян Заимов”

 22266

Обществена поръчка с предмет „Доставка на закуски/плодове за учениците от І до ІV клас във СОУ ” Стоян Заимов” – Плевен обяви училището. Прогнозната стойност е 34 500 лв. с ДДС  за 126  учебни дни за прогнозен брой ученици 425. Прогнозната единична цена на закуска е до 0,65 лв. без ДДС на ден на ученик.

Доставките ще се извършват ежедневно само в учебните дни по заявка на възложителя, подадена до 14.00 ч. на предходния ден. Заявените закуски се доставят в СОУ „Стоян Заимов” с адрес Плевен, ж-к „Сторгозия” при следния график: закуски за учениците от І-ва смяна – до 9.20 ч., и закуски за учениците от ІІ-ра смяна – до 15.20 ч. Изпълнителят се задължава да поеме всички разходи по транспортирането и организирането на доставката до посоченият от възложителя адрес. Изпълнителят е длъжен да предаде доставката във вид, количество, качество и документно оформяне съгласно постигнатите договорености.

До 25.03.2014 г. комисия ще разгледа офертите, ще ги класира и ще избере най-подходящата. Поканата е обявена на сайта на Агенцията за обществени поръчки и на сайта на училището.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...