Акценти
Начало / Любопитно / Телевизионната водеща Гала празнува Рождения си ден в Лондон

Телевизионната водеща Гала празнува Рождения си ден в Лондон

гала

Известната телевизионна водеща Гала е родена на 13 февруари 1967 г. в Плевен. Завършила е педагогика и детска психология. Началото на телевизионната й кариера започва в хитовото шоу “Невада” по БНТ. С чаровната си усмивка тя веднага се превръща в любимка на публиката.

След свалянето на шоуто от екран, Гала става водеща на няколко не дотам успешни предавания: „Топмодел Зодиак“ по БНТ, „Фамилия топ шоу“, „Фамилия топ шоп“, „Мис Столверк“. Кариерата на Гала започва да се развива шеметно, когато през 2000-та година започва да води хитовия проект на Нова телевизия – сутрешното предаване „На кафе“. Шоуто се задържа на екран 5 години, а гостите на Гала са най-успелите и популярни хора в България. Тя пък се е превръща в една от най-популярните и харесвани български телевизионни водещи. Времето на предаването „На кафе“ изтича, но Гала изпитва истинска любов към предаването и намира логичното негово продължение в едноименното списание. Красивата плевенчанка се завръща на екран с „Имаш поща“, продуцирано от Глобал Филмс, а през есента на 2007 година започва и грандиозното риалити „Пълна промяна“.

Серията от професионални успехи на красавицата не успяват да спасят брака й. През 2007-ма публична тайна стават семейните й проблеми, които логично завършват с развода й с бизнесмена Константин Будев, от който водещата има дъщеря на име Мари. През същата година Гала се снима за корицата на списание „Плейбой“, като за нейната еротична фотосесия са отделени цели 16 страници от броя.

От 16 февруари 2009 година до днес ”На кафе” е отново в ефира на Нова телевизия.

Гала ще отпразнува Рождения си ден тази година в две страни – Англия и Франция. Тя си е взела отпуск и няколко дни няма да води сутрешното си предаване по Нова. Навръх Рождения си ден плевенчанката ще палува в Лондон заедно с настоящата си половинка Стефан. Планът на двойката е още следващия ден да пътува за столицата на любовта Париж, за да посрещне в града на влюбените Свети Валентин, пише „Стандарт“.

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...