Акценти
Начало / Общество / Тамплиери от цял свят се събират на среща в Плевен

Тамплиери от цял свят се събират на среща в Плевен

Тамплиери
250 членове на Велики Магистериален Приорат на Рицарите Тамплиери на България(OSMTJ Bulgaria) и над 50 представители от Италия, Германия, Англия, Австрия, Украйна, Латвия, Хърватия, Русия ще се съберат на 1 декември в Плевен, за да участват в среща по повод 5-годишния юбилей на Ордена в България.
Сред по-известните имена сред чуждестранните гости са Великият Командер на Ордена Принц Паул Демидофф Де Сан Донато, Великият Приор на Англия Н.Пр. Лесли Пейн, Великият Приор на Италия Н.Пр. Валтер Грандис, Роман Изидорович директор на компания * ИНТЕРНЕФТЕГАЗ* – Украйна, генерал-полковник Мирослав Васильевич-академик Международной Академии Комплексной Безопасности – Украйна и др.
На пресконференция след срещата ще бъде оповестено името на „Рицар на годината“ за 2013 г.
Ще бъдат представени подробни резултати от срещата между Н.Пр. Великият Приор на България Д-р Димитър Кочев и президента на Хърватия г-н Иво Йосипович, организирана от Великият Приор на Хърватия Н.Пр. Винкот Лисец във връзка, културният и икономически обмен между двете държави. Ще бъде отчетено постигнатото и направено за 5 години от Ордена в България и споделени бъдещи планове на OSMTJ Bulgaria, съвместно с организациите в Италия и Украйна.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...