Акценти
Начало / Спорт / С нови седалки се сдоби стадион „Партизан”

С нови седалки се сдоби стадион „Партизан”

Стадион „Партизан” в Червен бряг ще бъде оборудван с нови седалки още преди подновяване на шампионата в Северозападна В група. С това обещание се ангажираха от управата на Футболния клуб в града. Обновяването на спортното съоръжение започна още миналата година, а промените там са видими и с просто око, уверяват от пресцентъра на Община Червен бряг.

Първият транш от 100 броя седалки беше осигурен преди няколко месеца като дарение от стадион „Георги Аспарухов” (Герена) със съдействието на народния представител Пламен Тачев.

На 8 март бяха доставени нови 400 бройки, закупени от плевенска фирма със средства от бюджета на община Червен бряг. Така най-малко три сектора на стадиона вече ще имат много по-приятен и удобен за феновете вид.

„Благодарни сме за грижите и вниманието, които срещаме от страна на местното ръководство” – сподели председателят на ФК „Партизан” Ангел Стоянов. От клуба призоваха всички, които милеят за спорта в града и разбират ролята на физическата подготовка за подрастващите, да подкрепят клуба като се включат в специалната дарителска акция.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...