Акценти
Начало / Спорт / Старши-треньорът на „Спартак” Илия Станков: Играхме без настроение, стояхме и гледахме отстрани

Старши-треньорът на „Спартак” Илия Станков: Играхме без настроение, стояхме и гледахме отстрани

Илия Станков
Снимка: lap.bg

Старши-треньорът на Спартак (Плевен) Илия Станков бе доста недоволен от представянето на плевенските баскетболисти след петата поредна загуба на тима. Снощи неговите възпитаници бяха разгромени в зала „Балканстрой“ от шампиона Левски със 72:96. Ето какво каза за баскетболния сайт bball.bg след мача наставникът на плевенчани. „На терена имаше само един отбор – този на Левски. Бяхме излезли на представление. Нямаше никакво настроение. Абсолютно нищо. Оттам дойдоха всичките ни проблеми. Левски не е това, което бе през миналия сезон, но момчетата се борят и се стараят. Ако ние не им противодействаме, се получава точно такъв резултат“, заяви Станков.

„Ние стояхме и гледахме отстрани. Ако продължаваме така, нищо добро не ни чака за в бъдеще. В следващите три дни до мача с Черноморец всеки един играч в отбора трябва да изчисти мислите си и да се съсредоточи върху баскетбола. Не може да мислим за странични неща. Най-лошото е, че хората в залата не останаха доволни от видяното. Поне малко от малко да се получи някакъв сблъсък на терена“, допълни кормчията на Спартак.

„Загубихме от Левски, защото играхме много слабо в защита. В нападение не влязоха някои стрелби, но бяхме трагични в отбрана. В първите три части на мача подходихме малко притеснени. Не знам на какво се дължи това. Накрая, когато нямаше какво да губим, се отпуснахме. Трябва да забравим този двубой час по-скоро и се надявам с Черноморец да изглеждаме по различен начин. Отиваме за победа в Бургас“, коментира за bball.bg, след двубоя с Левски, играчът на Спартак Васил Александров.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...