Акценти
Начало / Икономика / Старши експерт ИТ от НАП – Плевен между лекциите, наградите и риболова

Старши експерт ИТ от НАП – Плевен между лекциите, наградите и риболова

IMG_9924 Деян Василев лекция
Лекцията на Деян Василев в СА „Д.А.Ценов“ – Свищов

За втори път тази година Деян Василев – старши експерт в отдел „Информационни системи” на  плевенския офис на НАП беше поканен да изнесе лекция пред студенти от специалност „Бизнес информатика“ в Стопанска академия „Д.А.Ценов” – Свищов. Лично по покана на професор д-р Кирев, ръководител на проект „Нови знания и умения на студентите“ Деян Василев изнесе презентация на семинарно занятие пред студенти от II курс в град Свищов. В продължение на два часа запозна присъстващите младежи и девойки  с темата „Windows 2012 Server: виртуални машини, видове сървъри, Active Directory  и групови политики“, като сподели и своя опит от работата в офис на НАП Плевен, като един от администраторите на мрежата.

Деян Василев награда
Награда от колегите в офиса в Плевен

Знанията и уменията на младия специалист са високо ценени както от преподавателите във висшето училище, така и от неговите колеги. Той е част от екипа на ИТ специалистите в офиса от началото на април 2009 година.  За петте години работа доказа по безспорен начин, че за него няма невъзможни неща в сферата на информационните технологии. С неизменната си усмивка 198-сантиметровия Дидо веднага се отзовава и винаги всеки възникнал компютърен проблем на часа разрешава и печели на всички колеги в офис Плевен сърцата – така почти в рими хвалят своя колега служителите в приходната агенция. За високия си професионализъм, голямото добро сърце, колегиалност, умения за работата в екип и всеотдайност към работата той беше номиниран  в конкурса „Служител на годината 2014“ в категорията „Обща администрация“.

След голямата страст – компютрите, най-любимото занимание на Деян е риболова. Почивните дни са времето за релаксиране сред красотата на природата край Дунав заедно с четиригодишната му дъщеря Александра и съпругата.


Прочетете също:

Над 5 млн. лева постъпления очаква Община Плевен от управлението на общинските имоти през 2023 г.

С 30 гласа „за“, 8 „въздържал се“, против – няма, Общинският съвет на Плевен прие ...