Начало / Крими / Спипаха двама зад волана без книжки в Червен бряг и Николаево

Спипаха двама зад волана без книжки в Червен бряг и Николаево

На 19 декември в 15:40 часа в град Червен бряг на улица „Отец Паисий“ при полицейска проверка е установено, че водачът на „Ровър 400“ – 48-годишен от същия град, управлява МПС без да притежава СУМПС. Нарушението е в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние с наказателно постановление, влязло в сила на 10 ноември 2016 година, информират от пресцентъра на МВР-Плевен.

 Образувано е бързо прлоизводство за престъпление по чл.343 в, ал.2 от НК. Уведомен е прокурор при РП – Червен бряг. Работата по случая продължава.

На 19 декември 2016 година в Първо РУ-Плевен е започнато бързо производство срещу 31-годишен от село Николаево. На същата дата около 00:40 часа в град Плевен в ж.к.“Дружба“ при проверка е установено, че управляна „Опел-Вектра“ без СУМПС. Нарушението е в едногодишен срок от наказването му по административен ред, за същото деяние с наказателно постановление, влязло в законна сила на 23 ноември 2016 година. Деянието е установено от служители на Първо РУ-Плевен. Уведомен е прокурор от РП – Плевен. За престъпление по чл.343 „в“, ал.2 от НК продължава работа разследващ полицай.

Прочетете също:

Прокуратурата в  Плевен ръководи разследване за убийство на жена от съпруга ѝ

Окръжна прокуратура – Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на Д.М. на 42 ...