Акценти
Начало / Спорт / „Спартак” завърши наравно приятелската си среща с „Локомотив” – Горна Оряховица
Снимка: архив

„Спартак” завърши наравно приятелската си среща с „Локомотив” – Горна Оряховица

спартак
Снимка: архив infopleven

С по един отбелязан гол за двата отбора приключи приятелската среща между ОФК „Спартак” – Плевен и „Локомотив”- Горна Оряховица, която се игра днес на стадион „Белите орли“ в Плевен,  съобщават на фен сайта spartak-pleven.bg. В днешния мач гостите от Горна Оряховица успяха да поведат в началото на втората част след хубава атака по крилото. „Спартак” изравни в 70-ата минута, след като дежурния си гол отбеляза Любомир Тодоров.

Попадението стана след изпълнение на корнер, като топката се отклони от гредата и попадна в централния нападател на плевенчани, който без забавяне вкара за 1:1.

През първите 45 минути горнооряховските „железничари“ създадоха няколко положения за гол, но ги проиграха. „Спартак” също можеше да стигне до откриване на резултата, но Йоан Петков, останал сам срещу вратаря на гостите, не успя да го прехвърли успешно и пропусна.

В събота (22 февруари) предстои последния контролен мач за „Спартак”. Възпитаниците на Бойко Цветков ще гостуват в Свищов на местния „Академик”. Двубоят ще започне в 14 часа, припомнят от   spartak-pleven.bg.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...