Начало / Общество / Сдружение “ Справедливост“ с нова благородна кауза

Сдружение “ Справедливост“ с нова благородна кауза

Владимир преди и сега

Сдружение „Справедливост”, което беше създадено от родителите на младежите, които загинаха при ужасната катастрофа край Луковит през месец май миналата година, започва нова кауза. Тя е в помощ за лечението на 24-годишния Владимир Петров от Плевен, пострадал тежко при катастрофа. На 14.04.2012 г. Владимир, шофирайки мотор, претърпява катастрофа, при която получава тежка мозъчна контузия. Приблизително три месеца е в кома. След събуждането му се установява, че той не може да се движи и да говори. В момента Владимир е в по-добро състояние, но е прикован в инвалиден стол. Близките са решени да продължат борбата за пълното му възстановяване.
То е възможно, но след продължителна рехабилитация и лечение извън границите на България. При първоначални данни за него са необходими 6 500 евро, които са непосилни за родителите му.
„Считаме този случай за емблематичен. От една страна можем да помогнем на млад човек, изпаднал в беда, а от друга неговата съдба да послужи за пример какви могат да бъдат последствията. Ще публикуваме със съгласието на родителите му негови снимки „преди” и „след” с надеждата, виждайки ги, всички да проумеят, че войната по пътищата трябва да престане незабавно и промяната трябва да започне от всички нас- промяна в манталитета, във възпитанието, във възприятията ни за случващото се днес“, казват от Сдружението.
Парите ще се събират по банкова сметки на сдружението в лева, разкрита за новата кауза. Събраната сума ще бъде преведена на избраното лечебно заведение и/или рехабилитационен център.

БАНКОВА СМЕТКА В ЛЕВА:
IBAN: BG92UNCR70001522200499
BIC: UNCRBGSF
Титуляр на дарителската сметка: Сдружение „Справедливост”

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...