Акценти
Начало / Спорт / Ръководството на Община Левски поздрави футболист на България за 2012-та – Георги Миланов

Ръководството на Община Левски поздрави футболист на България за 2012-та – Георги Миланов

Кметът на Община Левски Любка Александрова и председателят на ОбС Левски Дочко Дочев поздравиха днес от името на съгражданите им Георги Миланов – футболист №1 на България за 2012 год. и неговия брат Илия Миланов, един от най-добрите футболисти в страната. Това съобщават от пресцентъра на местната администрация. За да им напомнят за родния край и любовта на хората в Левски където и да ги отведат пътищата, Любка Александрова и Дочко Дочев подариха на Георги и Илия от името на всички в общината картините “Римски мост” и “Река Осъм” на художника Крум Данов.

“Момчета, преди да свършим каквато и да е работа за 2013 год., исках да ви посрещнем тук, защото ни направихте страшно щастливи и горди в края на 2012-та с резултата, който постигнахте – футболист на България и един от най-добрите футболисти на годината. Две момчета с един огромен успех за една малка община. Поздравявам ви и наистина се надявам, че догодина ще ни донесете златна топка в община Левски”, каза кметът Любка Александрова. Тя пожела много здраве, късмет и любов на братя Миланови през новата година и това да е началото на новите им постижения. Спортно щастие и здраве пожела на футболистите и председателят на ОбС Дочко Дочев.

Георги Миланов подобри рекорда за най-млад носител на приза, той вкара важни голове за националния отбор и “Литекс” и видимото му израстване беше оценено от футболните специалисти и фенове.

Дано първото, изключително радостно събитие е позитивен знак за Новата година в община Левски си пожелаха местните управници.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...