Акценти
Начало / Общество / Ромските деца от училище „Христо Ботев” – гр. Левски отново на море

Ромските деца от училище „Христо Ботев” – гр. Левски отново на море

projekt

Ромските деца от Начално училище „Христо Ботев”, гр. Левски през последните ваканционни дни, отново ще се срещнат с морето. През месец юни те преживяха незабравими дни на морския бряг в хотел „Хоризонт”, комплекс „Златни пясъци“, където се проведоха творчески и спортни лагери, които са част от дейностите на проекта „Следвай мечтата си!”.

фонд читалища проект

Да нарисуваш слънцето изплуващо от морския хоризонт, да танцуваш на пясъка, да пееш заедно с шепота на вълните – това наистина е сбъдната мечта за тях. Тази година, лятната ваканция ще остане незабравима за малките творци и спортисти. На предстоящите творчески и спортни лагери, децата от гр. Левски ще могат отново да изпитат радостта от срещата с морето.

фонд читалища проект (2)

Консултантите на проекта са подготвили интересна програма, в която творческите задачи, спортните състезания и забавленията ще превърнат последните ваканционни дни в истинско приключение.

Творческите и спортни лагери са част от Програмата за изграждане на социални умения на проекта, изпълняван от Сдружение „Плевенски Обществен Фонд – ЧИТАЛИЩА”

фонд читалища проект (3)

“Този материал е публикуван с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от Сдружение «Плевенски Обществен Фонд – ЧИТАЛИЩА» и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този наръчник отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.”
 
Инвестира във вашето бъдеще!

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...