Начало / Общество / Рок ритми в сърцето на Балкана за посрещане на първото юлско слънце

Рок ритми в сърцето на Балкана за посрещане на първото юлско слънце

От 30 юни до 2 юли Троян отново ще бъде една от привлекателните и предпочитани дестинации за почитателите на музиката и приятните изживявания.

Събитието ще се проведе в подножието на голямата ски писта. Две троянски групи ще открият ивента още на 30.06.2017 г. в 16:00 ч. Официално началото ще бъде поставено от кмета Донка Михайлова в 19:30 ч.

От 19:45 до 20:30 ч. гостите на събитието ще видят на сценатаEngineer of death”. Групата е създадена през 2015 г., вдъхновена от величията „Металика“, „Мегадет“, „Блек сабат“, „Моторхед“, „AC/DC”. Другата троянска група, която ще се качи на сцената в Балкана от 20:30 ч. до 21:30 ч., е също добре позната. NOVO 5” се събират през 2015 г. Групата е основана между приятели със сходни музикални интереси в областта на модерния рок, прогресив, джаз, фюжън. Кулминацията на вечерта ще бъдат изпълненията на популярните „Обратен ефект“ и „Контрол“. В 21:30 ч. на сцената излизат „Обратен ефект“.

Веднага след тях, в 23:00 ч. до 00:30 ч., своите хитове ще изпълнят „Контрол“.

Музикалната програма ще продължи до сутринта, а в 05:00 ч. Община Троян ще подсигури автобусен транспорт за желаещите да посрещнат изгрева на билото, в подножието на „Арка на свободата“ (с тръгване от голямата ски писта).

На 1 и 2 юли в Троян ще се проведе петата Рок академия.

 

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...