Акценти
Начало / Последни новини / Първи  турнир по тенис на корт за аматьори  се проведе в град Левски

Първи  турнир по тенис на корт за аматьори  се проведе в град Левски

В навечерието на празника на град Левски беше оспорваният финал  на Открития турнир по тенис на корт за аматьори за наградата на кмета на Община Левски, организиран от Общински тенис клуб „Левски-2019″, с подкрепата на тенис клуб „Левски – София”.

Кметът на Община Левски Любка Александрова  изрази радостта си , че при стартирането на тенис турнира , Общински тенис клуб „Левски-2019″ има за партньор тенис клуб „Левски – София” –  клуб със 111 годишна история. Журналистът  Явор Цаков, председател   на тенис клуб „Левски – София”, беше главен съдия на турнира, в който участваха 8 състезатели.

След оспорван финал Диан Василев се класира на първо място. В призовата тройка се класираха още Денислав Меразчиев и Любослав   Косев.

Кметът на Левски поздрави всички участници  за спортсменския дух и пожела здраве и нови постижения.

Председателят   на тенис клуб „Левски – София” Явор Цаков връчи символичен  подарък на кмета на общината , подаръци получиха състезателите и ръководителите на Общински тенис клуб „Левски-2019″с пожелание този спорт да се развива и да привлича деца, млади хора, нови състезатели.

 

 

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...