Акценти
Начало / Общество / Първа партньорска среща на ОИЦ – Плевен и програма „Глобални библиотеки”

Първа партньорска среща на ОИЦ – Плевен и програма „Глобални библиотеки”

По време на събитието беше установен първият контакт между представители на двете мрежи с цел изграждане на бъдещо сътрудничество. На срещата управителя на Областен информационен център (ОИЦ) – Плевен направи интересна презентация относно дейността на центъра, подкрепена с информационни и видеоматериали, а експертите на ОИЦ запознаха гостите с предстоящите си инициативи.

В дискусионната част на срещата представителите на „Глобални библиотеки” задаваха въпроси относно възможностите за финансиране по линия на еврофондовете и направиха конкретни предложения за дългосрочно партньорство с Областен информационен център – Плевен. Всеки месец читалищата и библиотеките на територията на област Плевен ще получават и електронния бюлетин с цел разпространяване на информация за ЕС и постигане на по-широка популярност на дейността на Центъра.

ОИЦ – Плевен се намира на ул. „Дойран” № 81 А, където всеки посетител може да получи експертна информация за възможностите, които се предоставят от европейските фондове. Центърът е отворен всеки работен ден от 8.30 ч. до 17.00 ч.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...