Акценти
Начало / Общество / Продължават ремонтите на ВиК мрежата в Кнежа

Продължават ремонтите на ВиК мрежата в Кнежа

 Кнежа

Продължават ремонтите на ВиК мрежата в Кнежа, информират от Общината. Дейностите са по проекта „Доизграждане, реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежата в гр. Кнежа – първи етап”.

Днес за асфалтиране ще бъде подготвена улица „Александър Стамболийски”, която ще бъде затворена за 2 дни в участъка от ул. „Опълченска” до ул. „Марин Боев”. Улица „Христо Ботев” ще е затворена за 3 дни в участъка от ул. „Ивайло” до ул. „Опълченска”, като за обходен маршрут могат да се полазват ул. „Никола Петков” и ул. „Опълченска”. Улица „Опълченска” в участъка от ул. „Огнян Михайлов” до ул. „Ал. Стамболийски” и улици „Йоан Екзарх” и „П. Козма” са подготвени за асфалтиране, предстои затварянето и асфалтирането им днес.

Водопровод се изгражда на улиците  „Цар Самуил”, която ще е затворена за 2 дни в участъка от ул. „Марин Боев” до ул. „Лозенец” – за обходен маршрут могат да се ползват ул. „Марин Боев” и ул. „Димитър Бутански”, и на „Ивайло” – ще бъде затворена за 3 дни в участъка от ул. „Никола Петков” до ул. „Димитър Бутански”, като обходният маршрут е ул. „Димитър Бутански”;

По ул. „Стефан Цанов” се изпълнява дъждопреливна шахта. Улицата ще е затворена за 18 дни в участъка от ул. „Цар Самуил” до ул. „Солун”. Като обходен маршрут могат да се ползват улици „Цар Самуил”, „Лозенец” и „Солун”.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...