Акценти
Начало / Образование / Празник на изкуствата в начално училище „Христо Ботев“ в Левски

Празник на изкуствата в начално училище „Христо Ботев“ в Левски

projekt

Празник на изкуствата, като част от дейностите на проекта „Следвай мечтата си!”, изпълняван от Сдружение „Плевенски Обществен Фонд – ЧИТАЛИЩА” се проведе в Начално училище „Христо Ботев” в град Левски. Ромската интеграция не е едностранен процес, а взаимодействие на всички етнически групи, живеещи в една общност. В същото време, изкуството е онзи инструмент за опознаване, приемане и толерантност към другостта, който е в състояние да изгражда мостове, а не да разрушава взаимоотношения.

20140924-214118.jpg
Детският празник на изкуствата в Левски срещна децата с професионални артисти и им даде възможност за изява, чрез която да представят своите дарби и творчески потенциал.

Събитието е повод да се обявят постигнатите резултати  по проект BG051PO001-4.1.05-0255 СЛЕДВАЙ МЕЧТАТА СИи да се благодари на всеотдайните учители от Начално училище „Христо Ботев”, гр. Левски, които работеха неуморно  и с любов в хода на изпълнение на проекта.

Този материал е публикуван с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от Сдружение «Плевенски Обществен Фонд – ЧИТАЛИЩА» и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този наръчник отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.”

 Инвестира във вашето бъдеще!

 

20140924-214325.jpg

 

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...