Акценти
Начало / Общество / По 10 000 лева за ремонт на улици в Бръшляница, Коиловци и Мечка отпуска Общината

По 10 000 лева за ремонт на улици в Бръшляница, Коиловци и Мечка отпуска Общината

среща -Коиловци-Мечка

Трите населени места – Бръшляница, Коиловци и Мечка, ще получат тази година от Община Плевен по 10 000 лв. за ремонт на улици. Това е съобщил на среща с жителите на тези селища кметът на Община Плевен проф. Димитър Стойков.

Той е ппедставил накратко изпълнението на бюджет 2014 година и е изслушал проблемите, които хората представиха пред него. Като цяло акцент в разговорите е била темата за заетостта, действията предприети от кмета и  резултатите от тях.

 „1760 са работните места, които са разткрити на територията на Община Плевен от началото на моя мандат. По-ценното обаче са възможностите за трайно назначаване на хора, които с усилията на Община Плевен вече са факт. 114 работни места са разкрити в Ясен, 500  души ще бъдат наети в Нексанс  и новината е, че плевенски инвеститор ще реализира в Плевен бизнес, в който ще бъдат заети 750-800 човека”, е информирал на срещата проф. Стойков

В срещата са участвали също секретарят на Общината Бранимир Мирчев, председателят на Общинския съвет Дарин Ангелов и общинският съветник от ГЕРБ Даниела Гонкова.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...