Акценти
Начало / Общество / Попълни заявка и стани част от проекта „Ние опознаваме биоразнообразието“

Попълни заявка и стани част от проекта „Ние опознаваме биоразнообразието“

 лога био

Ако си ученик и ако искаш да покажеш биоразнообразието на своето населено място чрез фотографии, видео или други интерактивни материали, можеш да се включиш в реализирането на проекта „Ние опознаваме биоразнообразието“.

До 16 февруари 2015 г. се набират участници в проекта, който  се реализира от Сдружение „Регионален бизнес център Плевен“.

Попълни своята заявка на www.biopl.eu, включи се и участвай!

Проектът „Ние опознаваме биоразнообразието“ е насочен към младежи от средното образование от Плевенска област, които ще участват в безплатни онлайн обучения по екология и макро фотография. Предвидени са уроци сред природата, участие в създаването на интерактивна карта на биоразнообразието на Плевенска област. С фотографиите, създадени от участниците, ще бъдат подредени фотоизложби на открито, посветени на биоразнообразието. Включилите се в проекта ще имат възможност да предадат своите знания и умения на съученици и приятели.

Проектът се стреми да изгради активна позиция у младежите по темата и да им покаже как от пасивни те могат да станат активни участници както в своето собствено образование, така и в опознаването на околната среда.

текст

адрес РБЦ

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...