Акценти
Начало / Крими / Полицията издирва изчезнала 79-годишна жена от Плевен

Полицията издирва изчезнала 79-годишна жена от Плевен

МВР – Плевен издирва безследно изчезналата Величка Атанасова Тачева на 79 години от Плевен. Величка Тачева е в неизвестност от 15 часа на 4 юли 2012 г., когато е напуснала дома си и до настоящия момент е в неизвестност. Възрастнатажена се издирва по молба на дъщеря й. От проведените към настоящия момент издирвателни мероприятия не е установен актуален адрес и местонахождение на Величка, съобщи говорителят на МВР – Плевен гл. инспектор Мариана Цветкова.

Величка Тачева е висока 160 см, с къса коса, слаба. Облечена е с тъмносиня блуза с къси ръкави, пола – с червени цветя на тъмен фон. Обута е в черни затворени обувки. Възрастната жена е в добро здравословно състояние за възрастта си и осъзнава действията си.

Умоляват се гражданите, които имат информация за изчезналата жена да се обадят на тел. 112, тел. 166 или на телефони 864-530,864-346 и 864-469 или в най-близкото поделение на МВР като анонимността им е гарантирана.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...