Акценти
Начало / Крими / Полицаи и данъчни проверяваха дискотеки в Плевен и Кнежа

Полицаи и данъчни проверяваха дискотеки в Плевен и Кнежа

През почивните дни полицията организира проверки в дискотеките в област Плевен. Целта е да се полициявиди как е организирана охраната на тези заведения, осъществява ли се пропускателен режим, за да не се допускат малолетни и непълнолетни без придружител в нощните заведения, съобщават от пресцентъра на полицията в Плевен.За времето от 22 часа на 5 април до 2 часа на 6 април 2014 година полицаи от РУП Кнежа съвместно със служители на «Инспекция по труда», НАП, РЗИ – Плевен са проверили  6 обекта. За констатирани нарушения са съставени  6 акта. Засечен е само един непълнолетен  след 22 часа без придружител.

Подобна специализирана акция е проведена и в заведения в Плевен на 6 април 2014 година за времето от 00:00 часа до 2 часа. Проверени са питейни и увеселителни заведения на територията на Второ РУП – Плевен. Проверка е извършена на 420 лица. Съставени са три акта по ЗБЛД. Съставени са 3 констативни протокола. По време на проверката малолетни и непълнолетни лица не са установени. Не са констатирани и нарушения на обществения ред.

Проверките ще продължат.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...