Акценти
Начало / Икономика / Плевенчанка издаде първи по рода си алманах с успешни бизнес казуси

Плевенчанка издаде първи по рода си алманах с успешни бизнес казуси

Алманах успешни бизнес казуси

„Създадохме своеобразен учебник по реален бизнес“, така плевенчанката Ина Георгиева, главен редактор на списание Твоят БИЗНЕС, представя Алманах на успешните казуси в българския бизнес – финал на проекта „Мениджърите споделят“, който списанието стартира през февруари 2014 г.

Над 100 гости – топ мениджъри и собственици на компании, които са участници в проекта, както и още много други приятели и партньори на медията са първите, които разлистиха уникалното издание и видяха кратък филм с блиц послания на мениджъри, разказа за ИнфоПлевен Ина Георгиева, ден след успешното представяне на Алманаха в София.

„В Алманаха представяме мениджъри и собственици на фирми, които много пъти не са под светлините на прожекторите, но са изключително интересни и позитивни личности, които имат сериозен мениджърски опит и увличат със своя ентусиазъм и вдъхновение. Бих си позволила да кажа, че благодарение на техния споделен опит създадохме своеобразен учебник по реален бизнес“, сподели Ина Георгиева.

Екип твоят бизнес
Екипът на сп. „Твоят бизнес“

В книгата 40 мениджъри споделят интересните си  истории и своите правила за успешен бизнес, и заедно с това представят по един конкретен казус от живота на фирмата, която представляват, който е намерил успешно решение.

В Алманаха не се прави класация на компаниите, а се представят личностите, които са двигатели и които са примери за успешни мениджъри. Любопитното е, че са включени мениджъри от различни поколения и от различни бизнеси, без да има повторения.

В края на февруари 2015 г. екипът на списанието стартира втори сезон на проекта „Мениджърите споделят“.

Ина Георгиева е родена в Плевен, в момента е главен редактор и издател на списание „Твоят бизнес”. Завършила е Музикалното училище в Плевен и през 1992 г. завършва Музикалната академия в София със специалности композиция (при проф. Алекс. Танев), музикална естетика и флейта (при доц Димитър Георгиев). Въпреки музикалното образование първият й работен ден през 1992 г. е като радиожурналист в първото частно радио в Плевен. След това е част от екипа, който създава първото ефирно радио в града – “Плевен +”(днешното радио Фреш) и част от екипа, който създава местната кабелна телевизия. В Плевен тя създава дамски ансамбъл “Евридика”, с който имат много концерти.  От 1997 г. Ина Георгиева живее и работи в София. Съдбата се стича така, че попада в света на новите автомобили и пет години е редактор в сп. Автожурнал. През октомври 2004 г. създава бизнес списание за предприемчивите българи „Твоят бизнес”. От тогава е и негов главен редактор и мениджър.

 

Прочетете също:

Над 5 млн. лева постъпления очаква Община Плевен от управлението на общинските имоти през 2023 г.

С 30 гласа „за“, 8 „въздържал се“, против – няма, Общинският съвет на Плевен прие ...