Акценти
Начало / Крими / Плевенската полиция приема сигнали за нарушения на пътя

Плевенската полиция приема сигнали за нарушения на пътя

Плевенската полиция приема сигнали за извършени нарушения на пътя от недобросъвестни шофьори. Целта е по този начин да се ограничат предпоставките за тежки пътни инциденти, да се намали пътнотранспортния травматизъм и нетърпимост към нарушителите на Закона за движение по пътищата. ОДМВР – Плевен предоставя възможност гражданите да съдействат на полицията като е създала организация за приемане на сигнали и предложения.
В ОДМВР – Плевен гражданите могат да подават сигнали, да изпращат снимков или видео материал за нарушения на Закона за движение по пътищата, както и да дават предложения на електронен адрес: [email protected]. При получаване или приемане на снимков или видео материал, касаещ нарушение на Закона за движение по пътищата, подателят задължително ще се призовава, като свидетел в образуваното административно-наказателно производство.

Полезна информация за органите на реда е и конкретизирането на датата, часа и мястото на установеното нарушение, регистрационния номер на автомобила, а също и  телефонен номер за обратна връзка с подателя на сигнала.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...