Акценти
Начало / Крими / Петима пострадаха при катастрофа на изхода на Плевен

Петима пострадаха при катастрофа на изхода на Плевен

Днес около 15.30 часа лек автомобил «Рено», с плевенска регистрация, управляван от 41-годишен плевенчанин, при излизане от бензиностанция в местността Дунавия на изхода от град Плевен в посока град София е ударен от лек автомбил «БМВ», със софийска регистрация, управляван от 42-годишен, също от Плевен. След удара «Рено»-то напуска пътното платно и се обръща в странична отбивка, помитайки един пътен знак. Сериозно са пострадали пътниците от ударената кола, съобщи регионалният говорител на МВР – Плевен Мариана Цветкова. За изваждане на телата от огънатите ламарини е пристигнал специализиран автомобил на Плевенската служба «Пожарна безопасност и защита на населението». Четирима от пострадалите са откарани с линейки, а един ранен – с лека кола, за оказване на медицинска помощ в Университетската болница в Плевен.

Организацията на движението не е променена. На местопроизшествието огледите продъжават.

Според очевидци на инцидента в преобърналата се кола четирима от пострадалите са били  двама мъже, жена и дете на 14-15 години.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...