Акценти
Начало / Крими / Отложиха дело за отвличане

Отложиха дело за отвличане

Състав на Плевенски Окръжен съд отложи за следващия месец дело за отвличане, при което е пострадал и роднина на отвлечения. Инцидентът е станал на 17 февруари миналата година в село Лепица.

Подсъдимият В. К., подпомаган от още четирима души, отишъл в селото и се отправили към дома на жертвата Ц. Д. Те го измъкнали от дома му, набутали го в лек автомобил, а в разправията около инцидента е пострадал роднина на отвлечения, на когото е счупена лявата ръка след удар с дърво. След това Ц. Д. е местен на две места, където е държан, причина за всичко са неуредени финансови отношения – отвлеченият е дължал пари на един от подсъдимите, според думите на обвиняемия.

По делото е извършен разпит на явилите се свидетели. Разширен е и съставът на назначената съдебно-психиатрична експертиза с включване в нея на медицинско лице психолог. Делото е отложено за изготвяне на новата експертиза и за разпит на неявилите се свидетели за 14 март от 10.00 часа.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...