Акценти
Начало / Икономика / Откриха 16-то издание на „Партньори на колела” с новина – следващото изложение в нова зала

Откриха 16-то издание на „Партньори на колела” с новина – следващото изложение в нова зала

Новото ръководство на Община Плевен търси съдействието на централната власт следващото изложение  „Партньори на колела” да се проведе в модерна зала, която ще даде прекрасни условия не само за сегашните изложители, но и ще привлече много нови. Това каза кметът на Плевен проф. Димитър Стойков, който днес откри 16-то изложение „Партньори на колела”. Кметът допълни, че това ще е зала, подходяща също за спортни и културни прояви.

Новината дойде в отговор на казаното от организаторите на изложението, че през последните години, поради липса на покрита изложбена площ, много фирми се отказват да участват.

Но ние смятаме, че със съдействието на Община Плевен, Браншовата бизнес камара, Търговската палата, не сме ощетили плевенчани и те запазиха привилегията да бъдат едни от първите в Европа и света, които имат възможност да се докоснат до най-новите постижения в автомобилостроенето, подчерта Лъчезар Табаков от фирмата организатор на изложението „Партнерс Експо”.

В тазгодишното изложение, което ще продължи до 14 октомври, посетителите ще могат да видят над 50 модела автомобили на седем автомобилни марки. Всички те представят своите премиерни модели, които месец-два по-рано са показани на международните изложения в Женева, Париж, Пекин, Детройд.

Първият панаирен ден ще приключи с изложба на плевенски художници.

В събота, 13 октомври от 10.30 часа е предвидена демонстрация на тунинг автомобили. Посетителите ще имат възможност да проверят параметрите на своите аудиосистеми на единствената в страната апаратура за линейна настройка на звука и измерване на звуковото налягане.

Прочетете също:

Над 5 млн. лева постъпления очаква Община Плевен от управлението на общинските имоти през 2023 г.

С 30 гласа „за“, 8 „въздържал се“, против – няма, Общинският съвет на Плевен прие ...