Начало / Образование / ОДЗ „Незабравка” в Плевен празнува 40 години от създаването си

ОДЗ „Незабравка” в Плевен празнува 40 години от създаването си

С концерт под мотото „40 години с любов към децата” ОДЗ „Незебравка” – Плевен снощи отбеляза своя празник. Пред препълнения с родители Голям салон на Драматичния театър малчуганите изнесоха над едночасов концерт.  „Нашата детска градина пълна е с много деца – умни и все талантливи, с чудни красиви лица”, казаха малките водещи в началото на програмата, в която имаше  танци, песни и много усмихнати детски лица.

В началото на концерта директорката на детската градина Галина Нейкова се обърна с поздрав към всички по повод празника. Тя изказа благодарност на Община Плевен за партньорството в проекта, с който градината е станала по-красива и привлекателна.  Ще продължим така да работим, за да имаме и други успешни партньорства, се обърна тя към зам.-кметът Тодор Еленков, който беше гост на тържеството. От своя страна той увери, че в лицето на Общината ще имат подкрепа, а в личен план изрази своята съпричастност към великото дело на преподавателите – да посяват семето на духовността в душите на децата. Тодор Еленков връчи почетния плакет на Община Плевен на директорката Галина Нейкова по повод 40-годишнината на детското заведение.

IMG_1994нейкова

Празничната програма завърши с ритуалното предаване на знамето на детската градина на новия знаменосец. След това директорката връчи удостоверенията на децата, които завършват детската градина и наесен ще бъдат първокласници.

В ОДЗ „Незабравка” се подготвят 184 деца от 1.1 г. до 6-годишна възраст. За тях се грижат 14 педагози и 4 медицински сестри.

Следваща Предишна
IMG_2005одз незабравка
IMG_2004одз незабравка
IMG_2000плакет

IMG_2014одз незабравка
IMG_2016одз незабравка
IMG_2025одз незабравка

IMG_2042одз незабравка
IMG_2094одз незбравка
IMG_2127одз незабравка

IMG_2128одз незабравка
Следваща Предишна

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...