Акценти
Начало / Общество / Обявиха конкурс за шеф на строителната дирекция в Община Плевен

Обявиха конкурс за шеф на строителната дирекция в Община Плевен

община Плевен

Община Плевен обяви днес конкурс за директор на дирекция „Строителство, техническа инфраструктура, кадастър и регулация”. Обявата е качена в раздел „Вакантни длъжности” в официалния интернет сайт на общината.

Конкурсът е за заемане на една щатна бройка. Сред основните изисквания към кандидатите е да са със завършено висше техническо образование, квалификационна степен “магистър, и да притежават компетентност, свързана с познаване на нормативни актове.

Конкурсът ще се проведе по реда на Раздел ІІ от Наредбата за провеждане на конкурси за държавни служители, чл. 24, т. 1 – решаване на тест и провеждане на интервю с постигналите на теста минимален изискуем резултат.

Кандидатите подават писмено заявление за участие в конкурса. Документите се подават лично или чрез пълномощник в Център за административно обслужване на граждани в срок от 10  работни дни от датата на публикуване на обявата.

Минималното основното месечно възнаграждение за длъжността, съгласно Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация, ръководно ниво 6 Б, степен 4 е 730.00 лв.

Директорът на дирекция „Строителство, техническа инфраструктура, кадастър и регулация” съгласно утвърдена длъжностна характеристика е ръководна длъжност под прякото ръководство на кмет и заместник-кмета по функции в областта на строителството. Преките задължения включват планиране, организиране и териториално развитие на Община Плевен.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...