Начало / Общество / Община Плевен набира трима социални работници

Община Плевен набира трима социални работници

Трима социални работници, предоставящи услугата „Приемна грижа”, търсят от Община Плевен, сочи справка на сайта на местната администрация. Община Плевен, в качеството си на партньор на Агенция за социално подпомагане, която е конкретен бенефициент по проект „Приеми ме 2015”, ще осъществи подбор на трима социални работници.
Документите за кандидатстване се подават лично или чрез пълномощник, или по куриер (валидна е датата на получаване) в Центъра за административно обслужване на гражданите – пл. „Възраждане” № 4, на община Плевен, в срок до 17:00 часа на 15.01.2016 г. включително, в запечатан плик с надписани името на кандидата, телефон за връзка и надпис за проект „Приеми ме 2015”. Постъпилите заявления за участие, в рамките на обявения срок, се разглеждат от комисия, определена със заповед на кмета на община Плевен, в която участват представители на Дирекция „Социално подпомагане” и член на ЕУП.
След приключване на работата си комисията изготвя протокол с резултатите от интервюто и списък с класираните кандидати в 3-дневен срок от провеждането на интервюто. Извлечение от протокола, отразяващ резултатите, се изпраща на допуснатите кандидати по електронната поща, по факс или се връчва лично. Кметът на община Плевен сключва трудов договор с класираните кандидати.
Пълната информация за условията за кандидатстване може да видите тук.

Прочетете също:

Община Плевен проверява сигнал за неприятна миризма в жк „Сторгозия“

Служителите на отдел „Екология“ при Община Плевен извършват проверка по сигнал за неприятна миризма, подаден ...