Акценти
Начало / Крими / Няколко коли горяха през почивните дни в Плевен и Долни Дъбник

Няколко коли горяха през почивните дни в Плевен и Долни Дъбник

На 21 септември 2016 година в 09:47 часа при  РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в двигателя на лек автомобил „Лада Нива“ в град Плевен в местността Орлето. Причината за произшествието е техническа неизправност Автомобилът се е запалил по време на движение. Пожарът е погасен от водача с подръчни средства преди пристигане на екипа на РСПБЗН – Плевен. Унищожени са ел. инсталация и гумени съединения в двигателен отсек; арматурно табло; тапицерия на тавана на купето.

На 22 септември 2016 година в 09:31 часа при   РДПБЗН – Плевен е получен сигнал за пожар в двигателния отсек на лек автомобил  „Фолксваген Пасат“ в Плевен на улица „Георги Кочев“. До пристигането на пожарния екип са унищожени двигателен отсек и предна регистрационна табела. Пожарът е погасен от екип на  РСПБЗН – Плевен. При огледа е установено, че причината за произшествието е късо съединение.

На 22 септември 2016 година в 19:16 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил „Фолксваген Голф 3″ на пътното платно на улица „Христо Янчев“ в град Долни Дъбник – на влизане от град Плевен. Пламъците са погасени от служители на РСПБЗН – Плевен с един автомобил. При огледа е установено, че причина за инцидента е техническа неизправност – повреда в горивната система на автомобила.

На 24 септември 2016 година в 00:39 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в двигателя на лек автомобил „Фиат Улис“ в Плевен на улица „Българска авиация“. Причина за произшествието е късо съединение. Повреден е двигателен отсек. Пожарът е потушен от екип на  РСПБЗН – Плевен. Пострадали няма.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...