Акценти
Начало / Политика / Нов общински съветник в Белене

Нов общински съветник в Белене

Стилиян Величков Лоринков е най-новия общински съветник в Белене, информираха от пресцентъра на общината. Той положи клетва на 25 септември по време на извънредното заседание на местния Общински съвет.

Стилиян Величков Лоринков е роден на 23 декември 1979 година. Завършил е висше образование по аграрна икономика. Занимава се с частен бизнес в сферата на мебелното производство. Има дъщеря на 6 години.

С Решение № 126/11.09.2017 г. Общинска избирателна комисия-Белене избра Стилиян Лоринков за общински съветник от Местна коалиция „Демократи и патриоти за Белене”, след като Никола Ангелов подаде заявление за предсрочно прекратяване на правомощията му в местния парламент.

„Мандат 2015-2019 е почти в средата си. Влизането ми в Общински съвет – Белене е отговорност и задължение както към хората, които по време на Местните избори през 2015-та ми гласуваха доверие, така и към града, в който живея и работя. Желанието ми е както на останалите колеги в местния парламент, а и това на съгражданите ми – Белене да предлага бъдеще за всички, които живеем в него. Следях работата на Общинския съвет само от медиите. Вече, с участието ми в него, се надявам да съм полезен. При вземането на решения водещи за мен ще са желанията и доброто на жителите на община Белене. Според законовите разпоредби ще работя за интересите им – така, както се казва в клетвата, която положих като общински съветник на 25 септември“, каза Стилиян Лоринков.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...