Акценти
Начало / Крими / Мъж изгоря при пожар в дома си

Мъж изгоря при пожар в дома си

Възрастен мъж е загинал след пожар в къщата си в плевенското село Каменец, съобщават от полицията. Сигналът еподаден вчера в 11.30 часа от кмета на селото. Пристигналият екип на пожарната от Левски е намерил тялото на самотноживеещия 73-годишен собственик близо до печка с твърдо гориво. Изгоряло е напълно обзавеждането в стаята, която собственика е обитавал, напълно разрушен е и покривът над помещението – 50 квадратни метра. Причините за инцидента са в процес на изясняване. Първи за нещастието са разбрали служителите от социален патронаж при посещение в къщата на 73-годишния. Те съобщили на кмета, а той алармирал пожарникарите. Работата продължава разследващ полицай от Пордим.

На 22 февруари в 21.15 часа по неустановени причини е възникнал пожар в метален павилион в село Аспарухово. Унищожени са 100 кв. м таванни плоскости.
В 19.20 часа небрежност при боравене с открит огън е повредил багажно отделение и задна гума на «Форд Ескорт» в село Гиген, община Гулянци. Пожарникари от РСПБЗН-Гулянци са локализирали и ликвидиралиогъня с един пожарен автомобил, няма пострадали хора.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...