Акценти
Начало / Общество / Моторок фест започва утре в Плевен (програма и видео)

Моторок фест започва утре в Плевен (програма и видео)

На 4 и 5 август на Мечата поляна в парк „Кайлъка” (срещу гъбарниците) ще се проведе Moto Rock`n`Rolla Fest Pleven 2017. Организатори са FireShadows Pleven, които посвещават феста на 15 години от създаването си, 140 год от Освобождението на Плевен и 40 години от построяването на Панорама „Плевенска епопея“.

Откриването е от 18 часа в петък. Следват игри и забавления до 21 часа, след което на сцената излизат Ross’n Lorina, за да открият Moto Rock`n`Rolla Fest Pleven 2017. Росен Пенчев и Лорина Камбурова стартират като дует преди 4 години. Свирят в над 30 софийски клуба, обиколили са почти цялата страна. Издали са сингли, въртени в националния ефир. В Плевен ще дойдат подкрепени от групата си, в състав: Васил Смоков / Естраден преврат, Коза Мостра/ – китари, Влади Михайлов /Ginger Groove/ – бас, Добромир Вълков /Fyeld, Милена Славова бенд/ – барабани.

Absolute са втората група която ще вземе участие първият ден от Moto Rock`n`Rolla Fest Pleven 2017. С типичния си Hard and Heavy Rock’n’Roll от плевенската банда обещават да нажежат до червено купона в разгара на петъчната вечер.

Хедлайнер на първия ден от събитието ще са SEVI.

В събота съборът продължава с обиколка на Плевен от 12 до 13 часа. През деня рокерите ще демонстрират майсторство на скоростни отсечки и атрактивно каране. Между 18 и 18.30 часа ще бъдат наградени победителите в скоростната отсечка. В събота концертите започват от 21 часа. На сцената ще са групите Ross`N Lorina и SteelerS.

Moto Rock`n`Rolla Fest Pleven 2017 ще завърши с фолклорен оттенък. Oratnitza + Ася и Дияна ще потопят публиката в магията на българската народна музика, с която покоряват сцени по целия свят. Редом до тях на сцената ще излезе един от най-титулуваните ансамбли за народни песни и танци в България -Северняшки ансамбъл „Иван Вълев” – Плевен.

Събитието се провежда с подкрепата на Община Плевен.

 

 

 

 

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...