Акценти
Начало / Крими / Младежка свада завърши с убийство на 19-годишен в жк „Дружба”

Младежка свада завърши с убийство на 19-годишен в жк „Дружба”

линейка

19-годишен младеж е бил убит на 29 март в жк „Дружба” в Плевен, научихме от говорителя на ОД на МВР в Плевен – Мариана Цветкова. В 17.50 часа в събота на телефон 112 в Първо РУП – Плевен е подаден сигнал, че зад блок 136 в жк „Дружба” лежи неподвижно момче. Незабавно са изпратени полицейски екип и екип на „Спешна помощ”. На място лекарите са установили, че момчето е мъртво. Причина за смъртта му е прободна рана в областта на сърцето.

След незабавни оперативно-издирвателни действия е задържан извършителят – 17-годишен младеж. При обиска в предния десен джоб на дънките му е открито джобното ножче, с което е нанесъл фаталния удар. Проверката показала, че извършителят има криминалистическа регистрация за причиняване на средна телесна повреда. Младежът е задържан за 24 часа.

И жертвата, и убиецът живеят в жк „Дружба”. По първоначална информация 19-годишният Мишел е бил с приятелката си, когато е нападнат от две години по-малкия от него Мирослав, който бил в компанията на още няколко момчета и момичета.

Работата по случая продължава за изясняване на причините за фаталния инцидент.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...