Начало / Икономика / Макс разширява своето 4G LTE покритие, включвайки Плевен

Макс разширява своето 4G LTE покритие, включвайки Плевен

Мах 4G

Телекомуникационният оператор Макс предлага от днес своите услуги за супер бърз 4G LTE мобилен интернет и в Плевен.Включването на града към мрежата от най-ново поколение е част от целите на оператора за постигане на 50% покритие на градското население на България до края на 2014 г., обхващайки големите градове и туристическите дестинации, които хората посещават. Със старта на 4G LTE плевенчани ще могат да избират от абонаментни планове, осигуряващи висококачествен интернет, със скорост на сваляне до 75 Mbps. Това бе обявено на специална пресконференция в Плевен днес от Мария Тойчева, главен маркетинг директор и Богдан Хартарски, главен търговски директор на Макс.

„Пускането на 4G LTE в Плевен е особено важна стъпка, която показва на практика реализирането на плановете на Макс за стабилен растеж. Нашата цел е постигане на 50% покритие на градското население в страната, до края на годината. Вярваме, че 4G LTE е бъдещето на мобилния интернет в България и потребителите ще оценят нашите модерни услуги“, каза Мария Тойчева.

Макс предлага на новите си клиенти иновативни услуги, които могат да се ползват на месечна база, както и абонаментни планове за една или две години. До края на август потребителите имат избор от промоционални планове с отстъпка до 50% на цени между 9,90 лв. и 29.90 лв. на месец. Повече информация може да бъде намерена на уеб-сайта www.maxtelecom.bg.

Сред предложенията на Макс са също така и редица устройства за 4G LTE достъп – USB модем за лична употреба за лаптоп, мобилен WiFi рутер (бисквитка) за споделяне на интернет едновременно с до 8 телефона, таблети или компютри, както и WiFi рутер за дома и офисa.

„Абонаментнитени планове са съобразени с нуждите на съвременния потребител, който очаква бърза, изключително мобилна и гъвкава интернет връзка. Освен това сме подготвили и специална изненада за първите 4G LTE абонати в Плевен – един от първите 50, избрали 4G LTE услуга в нашия магазин, ще спечели iPad с 3 месеца безплатен супербърз мобилен интернет”, каза Богдан Хартарски.

МАХ офис

4G LTE услугите на Макс може да бъде заявена чрез уебсайта на компанията www.maxtelecom.bg, чрез обаждане на телефон 0999 111 или в центровете за обслужване на клиенти на компанията.

Прочетете също:

Над 5 млн. лева постъпления очаква Община Плевен от управлението на общинските имоти през 2023 г.

С 30 гласа „за“, 8 „въздържал се“, против – няма, Общинският съвет на Плевен прие ...