Акценти
Начало / Крими / Лек автомобил, навес и гараж гасиха огнеборците

Лек автомобил, навес и гараж гасиха огнеборците

На 21 септември 2018 година в 23:08 часа при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил „Сеат Толедо“ в град Койнаре, информира полицията. Причината за инцидента е в процес на установяване. Нанесени са значителни материални щети по автомобила. Пожарът е погасен от служители на РС ПБЗН  – Кнежа.

На 22 септември 2018 година небрежност при боравене с открит огън е предизвикала пожар в навес в частен имот в село Мечка. Сигнал за инцидента е постъпил в 13:51 часа. По първоначални данни пожарът е вследствие от запалена суха трева на голям фронт и няколко огнища с обща площ 300 000 кв.м. Унищожени са стопанска постройка (навес) – 50 кв.м.и дърва за огрев – 25 куб.м. Пламъците са погасени от служители на ПБЗН – Плевен.

На 22 септември 2018 година в 20:32 часа при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в гаражно помещение в село Асеновци. Причина за инцидента е в процес на установяване. Унищожени са покривна конструкция – 35 кв.м., домашно имущество; масивни складови и спомагателни постройки с разгърната площ 30 кв.м. Опушени са стени – 400 кв.м.  Пожарът е погасен от четирима служители на РС ПБЗН – Левски.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...