Начало / Крими / Къща и стопанска постройка горяха в Плевенско

Къща и стопанска постройка горяха в Плевенско

На 28 септември 2018 година в 00:26 часа в Оперативен център при РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в къща в село Долни Луковит, съобщиха от полицията. Унищожени са техника, паянтова постройка и са опушени 80 кв.м стени. Предполагаемата причина за произшествието е в процес на установяване. Пожарът е погасен от трима служители на РСПБЗН-Кнежа.

На 28 септември 2018 година в 01:21 часа е съобщено за пожар в стопанска постройка в двор в село Новачене. Предполагаемата причина за произшествието е в процес на установяване. Унищожени са покривна конструкция 1500 кв.м. и 150 тона фураж. Пожарът е погасен от петима служители на РСПБЗН-Никопол.

На 27 септември 2018 година служители от РДПБЗН участваха в ликвидирането на 13 произшествия. Екипи с пожарна техника гасиха пожари в сухи треви в землищата на село Бресте, село Реселец, село Муселиево, село Черковица, градовете Никопол, Белене, Плевен, Долни Дъбник. Погасиха пожар в отпадъци в Плевен на улица „Осъм“. Оказаха технически помощи – измиване на пътното платно след ПТП в град Плевен в жк „Сторгозия“ и съдействие при самокатастрофирал товарен автомобил на главен път град Кнежа – град Искър.

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...