Акценти
Начало / Крими / Къща, гараж и магазин гасиха огнеборците

Къща, гараж и магазин гасиха огнеборците

На 7 май 2019 година в 00:49 часа в Оперативен център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в къща в град Койнаре, информираха от полицията. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. В пламъците са унищожени покривна конструкция 100 кв.м. и 16 кв.м каратаван. Пожарът е погасен от екип на  РСПБЗН-Червен бряг. Пострадали няма.

На 5 май 2019 година в 05:19 часа в Оперативен център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в гараж в Червен бряг на улица „Цар Самуил”. Предполагаемата причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън, коментират униформените. При огледа е установено, че помещението е със спряно ел. захранване. Унищожени са домашно имущество и документи. Пострадали няма. Пожарът е погасен от екип на РСПБЗН-Червен бряг.

На 5 май в 22:32 часа в Оперативен център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в магазин „Сортови семена” в гр.Плевен на улица „Дойран”, казаха от полицията. В пожарогасенето са участвали служители от РСПБЗН-Плевен. Унищожени са пластмасови столове и пластмасова маса. Опушени са стени 30 кв.м. На място е изпратен и екип на Второ РУ – Плевен. Причините за инцидента се в процес на установяване.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...