Акценти
Начало / Крими / Късо съединение подпали къща в Коиловци, пиян предизвика пожар в Белене

Късо съединение подпали къща в Коиловци, пиян предизвика пожар в Белене

пожарНа 4 август 2014 година в 10:27 часа е съобщено за пожар в частна къща в село Коиловци. Незабавно са изпратени екипи на РСПБЗН – Плевен. Пламъците са унищожили 120 крадратни метра покривна конструкция, домашно имущество. Пострадали хора няма. При огледа е установено, че вероятна причина за инцидента е късо съединение, съобщават от полицията в Плевен.

Същия ден около 07:30 часа в РУП – Белене е получен сигнал за горящ фургон и част от кошара в местността «Сахара» в Белене. Сигналът е подаден от собственика на   кошарата. От проведените незабавни оперативни действия е установено, че мъжът, който е работил в обекта в нетрезво състояние, е предивзикал пожара със свещ, която запалил, за да си осветява. Извършителят на деянието е 54-годишен от Белене. Той е направил опит да потуши пожара, но не е успял да го угаси и е напуснал местопроизшествието. По-късно пожарът е потушен. Уведомен е прокурор. Работата продължават служители от РУП Белене.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...