Акценти
Начало / Общество / Конкурс за съдебен секретар обявяват в Окръжен съд – Плевен

Конкурс за съдебен секретар обявяват в Окръжен съд – Плевен

съдКонкурс за заемане на една щатна бройка за длъжността „Съдебен секретар”, е обявен в Окръжен съд – Плевен. Специфичните изисквания за длъжността са компютърна грамотност; отлични машинописни и компютърни умения; познания по общи деловодни техники,  работа със стандартно офис оборудване; отлични познания по стилистика, правопис, граматика, пунктуация; добра скорост на писане.

 Кандидатите следва да подадат документите за участие в конкурса до 27 февруари 2015 година (включително),  в Окръжен съд – Плевен, ул.Димитър Константинов, №25, ет.1 стая № 117 –административен секретар от 09.00ч. до 17.00ч. в работните дни от седмицата.   За повече информация на телефон : 064/ 892913 – адм.секретар. Имената на допуснатите и недопуснатите кандидати, ще се обявят на 06.03.2015г. на таблото за обяви на Окръжен съд  гр.Плевен и в интернет сайта на Окръжен съд гр.Плевен. Недопуснатите кандидати могат да направят възражение в 7-дневен срок от обявлението пред председателя на Окръжен съд гр.Плевен.

Конкурсът ще се проведе на 20.03.2015г. от 10.00 часа в съдебната палата в гр.Плевен – ІV етаж,  зала №8 по списък, изготвен по реда на постъпилите документи на допуснатите до участие в конкурса кандидати.

 Конкурсът ще се проведе чрез практически изпит, включващ диктовка, проверка на възможност за работа с компютър и тест по ПАС,  и събеседване с кандидатите по изискванията за типична квалификация за конкурсната длъжност.

Резултатите ще бъдат публикувани на сайта на ПОС www.pleven.court-bg.org

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...