Акценти
Начало / Общество / Коледарчета благославяха в Община Левски

Коледарчета благославяха в Община Левски

Скъпи гости посрещна Община Левски – малки коледарчета от детските градини в град Левски по стара българска традиция наричаха за здраве, берекет и късмет на тържество в ритуалната зала на местната администрация, информираха от пресцентъра на администрацията.

Кметът Любка Александрова благодари на всички от сърце за прекрасната програма, за стихчетата и песните и изрази увереност, че всички наричания догодина ще се сбъднат. Тя пожела здраве, весели празници и много подаръци на децата и заяви, че са винаги добре дошли в “голямата къща”. Община Левски зарадва малките палавници с много играчки, традиционните за празника гевреци и лакомства.

Красива изложба на оригинални коледни картички видяха всички на празника, на който бяха отчетени и резултатите от конкурса за коледна картичка под надслов “Коледна магия за всички”, организиран от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Левски. Дадени бяха 12 награди и 11 поощрения в четири възрастови групи. Всички 85  деца, включили се в конкурса, получиха сертификат за участие и подаръци.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...