Начало / Общество / Кметът на Плевен награди директора на плевенската полиция

Кметът на Плевен награди директора на плевенската полиция

PIC_0369aКметът на Плевен проф. Димитър Стойков днес връчи плакет и грамота на директора на ОДМВР – Плевен, Венцислав Катинов, на  окръжен прокурор Пачевски, началникът на сектор «Противодействие на криминалната престъпност» при ОДМВР – Плевен Красимир Начев и Любомир Ценов – началник на сектор «Криминална полиция» при Първо РУП – Плевен за проявен професионализъм при разкриването на убийството , извършено на 22 срещу 23 януари тази година в Плевен от психично болен.

Днес бяха връчени и наградите от главния секретар на МВР Светослав Лазаров на шестима служители от РУП Кнежа, които задържаха лице, обявено за издирване от Италия за извършени престъпления, свързани с наркотици.

Церемонията по награждавнето се състоя по време на годишен отчет – анализ на  средата за сигурност  и резултатите отPIC_0385a противодействие срещу престъпността на територията обслужвана от ОДМВР-Плевен през 2014 година. Присъстваха заместник директорът на Главна дирекция „Охранителна полиция” – МВР Станислав Теофилов, окръжен прокурор Иво Радев, областен управител Ралица Добрева, кметът на община Плевен проф.д-р Димитър Стойков, кметове на общини в област Плевен, представители на съд, прокуратура и специализирани структури за борба с престъпността.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...