Начало / Последни новини / Как да правим прогнози за футболни залагания

Как да правим прогнози за футболни залагания

Изготвянето на прогнози за футболни залози е много по-сложно от това просто да си изберете фаворит от вестника. Вярно ли е, че фаворитът в коефициентите за футболни залози винаги печели?

Не, абсолютно не. Ако това беше така, футболът нямаше да ни осигурява същото ниво на вълнение и напрежение. Освен това просто подкрепата за фаворитите, не е особено стабилен финансов подход към съветите за залагане, поради ниските коефициенти.

Събиране на информация

Освен ако не сте женени за лейди Късмет и всеки случаен избор за залагане на Висшата лига, който направите, не печели, ще трябва да свършите известна домашна работа, когато става въпрос за изготвяне на футболна прогноза за залагане.

Това е особено вярно, ако се стремите към това, което всички комарджии искат – по-добри коефициенти. Подходът, който се изисква, е свързан със събиране на информация и разбиране на пазарите за футболни залози съветват от http://www.футболни-прогнози.бг/

Изберете подходящите мачове.

Безсмислено е да разглеждате възможности за футболни залози от лиги, които не познавате или не следите. Придържайте се към тях, ако редовно гледате мачове от Висшата лига на Англия.

Използвайте репортажите от мачове, прегледите преди мачове и трансферните новини като инструменти за Вашите прогнози за залози, ако ги четете. Това работно познаване на лигата, както и на силните и слабите страни на отборите, може да Ви помогне при поставянето на залози.

Форма и статистика

В някакъв момент трябва да има статистически анализ и вземане предвид на формата. Това е неизбежно. Дори ако става въпрос само за разглеждане на скорошната домакинска форма на даден отбор, общата форма от последните шест мача във Висшата лига, или записите от преките двубои. За щастие, статистическите данни са лесно достъпни, предизвикателството е в това да ги съберете заедно. Изберете няколко ключови, които да овладеете първо, преди да ги разширите.

Създайте план

Когато повечето хора мислят за стратегия за футболни залози, те си представят сложна формула за поставяне на залози. Избирането на три гостуващи селекции от футболни мачове в Англия в събота следобед, при коефициент не повече от 2/1, може да бъде добра стратегия за футболен залог.

Стратегията за залагане може да Ви помогне да управлявате по-добре банковата си сметка и да избегнете вземането на прибързани решения. Въпреки че съществуват по-големи и по-сложни стратегии за залагане – като например Фибоначи, малките, лични стратегии за футболни залози са напълно приемливи.

Разгледайте резултатите

Оказва ли миналото влияние върху бъдещето? Когато разглеждате отбор, който е спечелил последните си три мача, имате моментен импулс. Това е скорошната форма на отбора, която може да го превърне в добър залог за Вас в следващия му мач.

Разгледайте предишните резултати на стратегията си за залагане, за да видите какво работи и какво трябва да се коригира. Това е приложим елемент от правенето на футболни прогнози – да използвате миналото, за да се опитате да предвидите бъдещето.

Най-добрите шансове

Това е мястото, където всичко се обединява. Залагащите търсят най-добрите коефициенти за футболни залози. Това може да отнеме и известно проучване, като инструменти като тези за сравняване на коефициентите ще Ви бъдат от полза. Искате да сте сигурни, че трудът Ви ще се отплати, като получите най-добрите коефициенти и няма да се наложи да се задоволите с избор в дъното на падащите коефициенти.

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...