Начало / Последни новини / Изтеглиха с ден гостуването на Ювентус (Малчика) във Враца, определиха и реферите

Изтеглиха с ден гостуването на Ювентус (Малчика) във Враца, определиха и реферите

Футболният отбор от плевенското село Малчика – Ювентус ще излезе на стадион „Христо Ботев“ във Враца срещу местния Ботев в събота от 14:30 часа. Двубоят е от 17-ия кръг на Северозападна В аматьорска футболна група. Според предварителната програма срещата трябваше да се проведе с 24 часа по-късно. Причината за промяната е, че от двата отбор заявили в Зоналния съвет на БФС – Велико Търново, че някои от футболистите им имат професионални авгажименти в последният ден от седмицата, които няма да им позволят да участват във въпросния мач. В лагера на Юве очакват тежко гостуване, тъй като се изправят срещу лидера в шампионата. Днес в ЗС БФС – Велико Търново бяха определени и съдиите, които ще ръководят срещата – Даниел Иванов /главен/, Антоан Стефанов и Николай Недков /асистенти/.
Другите седем срещи са в неделя от 14:30 часа. От останалите четири отбора от Плевенска област само Левски от едноименния град е домакин. Селекцията на бившият капитан на Спартак (Плевен) – Петър Ванков приема Янтра (Габрово). Рефери в Левски ще са Венцислав Кознички /главен/, Йорданка Корчева и Пресиян Стефанов /асистенти/. Партизан (Червен бряг) гостува на Академик (Свищов), като двубоя ще ръководят – Петър Кузев /главен/, Тихомир Папазов и Ивелин Конов /асистенти/.
Севлиево (Севлиево) – Вихър (Славяново) ще свири Никола Петров с помощници Ивайло Атанасов и Дочо Михов.
Гигант (Белене) пък гостува в Трявна на едноименния тим. Съдии на стадион „Ангел Кънчев“ ще са Александър Марков /главен/, Георги Дойнов и Илиян Капарашев /асистенти/.

Прочетете също:

Прокуратурата в  Плевен ръководи разследване за убийство на жена от съпруга ѝ

Окръжна прокуратура – Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на Д.М. на 42 ...