Акценти
Начало / Общество / Избраха Иво Радев за зам.-председател на Асоциацията на прокурорите

Избраха Иво Радев за зам.-председател на Асоциацията на прокурорите

Административният ръководител на Окръжна прокуратура Плевен Иво Радев беше избран за зам.-председател на Асоциацията на прокурорите в България за втори мандат. Това стана на проведеното на 6 и 7 юли първо съвещание на новоизбрания Управителен съвет на Асоциацията.

Номинацията на Иво Радев е от новоизбрания председател на Асоциацията Евгени Иванов. Ще припомним, че на общо отчетно-изборно събрание миналия месец Радев беше избран отново за член на Управителния съвет.

Иво Радев е роден в Плевен. Завършил е право в Икономически университет Варна и второ висше образование в Стопанска Академия Свищов, специалност „Финансов мениджмънт”. Работи в прокуратурата от 1998 год., последователно като младши прокурор, в последствие прокурор, зам.-районен прокурор, районен прокурор на Районна прокуратура Плевен и понастоящем окръжен прокурор на Окръжна прокуратура Плевен. Член е на Асоциацията на прокурорите в България от 1999 год., а от 2010 год. – член на Управителния съвет на асоциацията и неин зам.-председател.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...