Акценти
Начало / Крими / Закопчаха мъж, гаврещ се с гробове в Тотлебен

Закопчаха мъж, гаврещ се с гробове в Тотлебен

grob

Полицаи арестуваха мъж, разрушаващ с тесла гробове в село Тотлебен, информират от пресцентъра на полицията в Плевен. Сигналът за кощунството е подаден на 19 ноември в полицейското управление в Пордим от 65-годишен от село Тотлебен. Той информирал, че на 18 ноември около 16 часа, в района на гробищния парк на селото е засякъл мъж, който с тесла разрушава металните парапети на гробове.

Престъпникът забелязал наблюдаващия мъж и когато последният решил да телефонира, той го ударил с теслата си по главата и ръката. После отнел телефона му със сила, метнал се на каруцата си и избягал по посока на село Обнова.

От проведените незабавни оперативни действия от полицаи от Пордим и Левски престъпникът бил заловен – 52-годишен мъж от село Обнова. Той е задържан за 24 часа. Откраднатият телефон е иззет и върнат на собственика срещу разписка. По случая е образувано досъдебно производство. Уведомен е дежурен прокурор.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...