Акценти
Начало / Общество / Живеещи на улица „Антим Първи” в Плевен възмутени от безхаберието на общинската администрация

Живеещи на улица „Антим Първи” в Плевен възмутени от безхаберието на общинската администрация

 

Живеещите на улица „Антим Първи” в Плевен потърсиха съдействие от медиите, за да бъде решен най сетне проблемът с разбитата им улица. От година тя се нуждае от сериозен ремонт, но все не влиза в плановете на Община Плевен за преасфалтиране.

Възмутени сме от безхаберието и бездействието на отговорните фактори в Община Плевен, пишат в писмо до редакцията на infopleven живеещите на тази малка улица, намираща се в централната градска част. „Улицата ни е разбита, с трапове и дупки, на места няма тротоар, оплакват се хората.
В края на 2011 г. те са писали  писмо до кмета на Плевен проф. Димитър Стойков, с молба улицата да бъде асфалтирана. Писмото е придружено от подписка, в която са се включили почти всички живеещи на „Антим Първи”. Тогава са получили отговор, че през 2012 г. улицата ще бъде асфалтирана. Сега вече наближава средата на 2014 г., но нашият проблем продължава да няма решение, негодуват хората.

Те се надяват, че след толкова много години отлагане, ремонтът най-сетне ще се случи, за да могат да се придвижват спокойно и без опасност да пропаднат в някоя от големите дупки.

Антим Първи

 

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...