Акценти
Начало / Крими / Един надрусан и един пиян шофьор спипаха на 8 март

Един надрусан и един пиян шофьор спипаха на 8 март

шофьор висока скоростНа 8 март 2015 година в РУ-МВР-Белене е започнато бързо полицейско производство срещу 32-годишен от село Деков. Около 00:05 часа в град Белене при проверка с «Дрегер друг чек» е установено, че управлява лек автомобил „Фолксваген Голф“ след употреба на упойващи вещества. Издаден е талон за кръвна проба. Уведомен е дежурен прокурор от Районна прокуратура-Левски. Работапо случая продължава  разследващ полицай, съобщават от пресцентъра на плевенската полиция.

На 8 март 2015 година в 05.27 часа в хода на специализирана операция по противодействие на битовата престъпност в град Кнежа е спрян за проверка лек автомобил «Ваз» и е установено, че водачът – 24-годишен местен жител, управлява с  2.04 промила алкохолна концентрация. Издаден е талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство. Работа продължава разследващ полицай.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...