Акценти
Начало / Крими / Досъдебни производства за притежание на наркотици срещу двама, хванати в Плевен

Досъдебни производства за притежание на наркотици срещу двама, хванати в Плевен

На 29 май 2014 година около 00:30 часа  на улица «Оряхово“ в Плевен при полицейска проверка 26-годишен е предал наркотици 2доброволно прозрачен полиетиленов самозалепващ се плик с размери 10 х 15 см, съдържащ зелено полиетиленово топче с размери 2 х 2 см,  със суха зелена тревиста маса и прозрачен полиетиленов самозалепващ се плик с размери 5 х 10 см. съдържащ полиетиленово топче, тъмно на цвят, с размери 3 х 3 см. По данни на плевенчанина веществата са марихуана и амфетамин. Наркотикът е иззет за експертизи.           

В хода на специализирана операция в 00:30 часа на плевенския булевард „Генерал Скобелев“  32-годишен е предална полицаите кибритена кутия с 4 полиетиленови топчета с приблизителен размер 2 х 2 см, които по негови данни са марихуана.

И по двата случая са образувани досъдебния производства. Единият е задържан за 24-часа, съобщават в днешния бюлетин на полицията в Плевен.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...