Акценти
Начало / Общество / Доставят нов автомобил за Центъра за обществена подкрепа при Община Плевен

Доставят нов автомобил за Центъра за обществена подкрепа при Община Плевен

община Плевен

Обществена поръчка с предмет „Доставка на нов автомобил за нуждите на Център за обществена подкрепа при Община Плевен“ е обявена на сайта на местната администрация. Предлаганата цена за изпълнение на обществената поръчка не трябва да надвишава сумата от 50 000 лева с ДДС. Годината на производство на автомобила трябва да е  след 1.01.2013, а броят на местата в него – 7 (6+1). Вратите е необходимо да са минимум 4. Задвижване да е 4х4, типът двигател – дизелов, а мощността – минимум 110 к.с.

Максималният комбиниран разход на гориво да не е повече от 6,5 л. на 100 км. Екологична норма – минимум EURO 5 + 11, а цветът да е сив металик.

Минималните изисквания към оборудването са климатроник,централно заключване, аларма, парктроник, електронна стабилизираща програма. Гаранционно сервизно обслужване трябва да е минимум 36 месеца или 150 000 километра от датата на приемо-предавателния протокол за доставката на автомобила. Да разполага с оторизиран сервиз на територията на Плевен.

Критерий за възлагане на поръчката е най-ниската предложена цена. Срокът за получаване на офертите е 17 часа на  10 април.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...