Акценти
Начало / Образование / Директорът на СОУ „Неофит Рилски” – Кнежа с плакет на областния управител

Директорът на СОУ „Неофит Рилски” – Кнежа с плакет на областния управител

Областният управител на Плевен Ралица Добрева и кметът на Кнежа Илийчо Лачовски уважиха тържествата по повод отбелязването на 95-та годишнина от създаването на СОУ ”Неофит Рилски” в Кнежа. Госпожа Добрева отправи своите пожелания към ръководството на училището, преподавателския състав, учителите и учениците, съобщават от пресцентъра на Областна администрация – Плевен.

„95 години са една респектираща възраст, уплътнена с много мъдрост, богата история и сбъднати мечти. За всеки, чиято житейска съдба по един или друг начин, се е преплела с тази на училището, днешният ден е наистина празник.

Зад постиженията на възпитаниците на СОУ „Неофит Рилски” и тяхната успешна реализация не само у нас, но и в чужбина, стоят ентусиазмът, вярата и професионализмът на едни прекрасни учители, отдадени на професията”, каза областният управител Ралица Добрева. Тя връчи на директора на училището госпожа Кордашка плакет на областния управител и пожела на всички здраве, целеустременост и смелост в мечтите, „защото резултатът от вашия труд ще стане неизменна част от бъдещата вековна училищна летопис!”.

Ралица Добрева СОУ Неофит Рилски  Кнежа 2

Изявени учители и ученици, допринесли с работата си и своето представяне в състезания, олимпиади и спортни надпревари, за издигане имиджа на училището, получиха от директора на СОУ „Неофит Рилски” – Кнежа грамоти и подаръци.

Ралица Добрева СОУ Неофит Рилски  Кнежа

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...